Pondělní info

20.08.2018 16:49

Ahoj,

přinášíme Vám další zprávy z naší expedice. Hned po snídani jsme zahájili bojovou hru pod názvem Nácvik evakuace. Děti si zabalily batožiny a kufry, vynesly je před chatu a odešly na dopolední trénink. Mimochodem jsou zde krásná panoramata. Po tréninku na místních lukách jsme spořádaně nasedli do připraveného autobusu, abychom pokračovali v druhé etapě naší bojové hry s názvem Nacpávačka. Bus nás vysadil před krásnou restaurací, kde část spořádala knedlo špeno, jiní si pochutnali na rizotu. Následoval lehčí výšlap k chatě Mileta, kde následovala snad již závěrečná etapa naší bojovky s názvem Nové ubytování.  V Jizerkách bylo pěkně, ale Krkonoše jsou Krkonoše.

Vypadá to, že pokračování této bojové hry již nebude. Což nás velmi těší, neb organizace přesunu nás (dospělé) stála trošku psychických sil. Každopádně pomalu přestáváme koktat a třas nás také opouští. Děti jsou v pořádku. Nyní už se zase potí na posunutém tréninku. Večer vložíme fotky, nyní jen tato.

Omlouváme se za komplikace, dětem nedojdou pohledy, pokud jste je poslali k Pašerákovi. Do konce týdne zůstaneme v penzionu Mileta, Velká Úpa 150.


Zpět