Pondělní zprávy

21.08.2017 22:38

Dnešní den nás sice provázelo chladnější počasí, ale to nás neodradilo od pilného trénování. Před dopoledním tréninkem dorazil Matěj a tak jsme v kompletní sestavě rozjeli dopoledné trénink. Hodně jsme pilovali abecedu, startíky, ale došlo i na kopečky. Děti jsou moc šikovné a tvrdě makají.

K obědu byly plněné bramborové knedlíky se zelím (někdo měl jen knedle,protože zellí prý nee). Po poledním klidu, který je díky místní wifi opravdu klidem, jsme opět vyběhli na kopeček, kde děti naběhaly spoustu rovinek. Pak jsme se rozdělili na tři skupinky. Jedna skákala o tyči, druhá soutěžila a třetí házela raketkou. Všichni si vyzkoušeli i hod oštěpem. Byl to trochu adrenalínek, ale stále máme 70 očí.

K večeři bylo rizoto, ale rýže byla trošku tvrdší. Tak jsme si procvičili i svaly v puse. Po večeři jsme se rozdělili na dvě skupiny, starší zamířila do místního pivovaru Rezek na zmrzku, mladší k paní sklářce. Pak jsme se vystřídali, aby nikdo o nic nepřišel. Každý si cosi vyfoukl, tak nechte se překvapit.

Vypadá to, že všichni spí, tak jdeme taky. Dobrou!!!


Fotky naleznete zde.


Zpět