Pondělník

19.08.2019 18:00

Začátek týdne nás přivítal deštěm, který neustal ani po snídani. Protože nejsme z cukru a máme dostatek náhradního oblečení, vyrazili jsme na dopolední trénink.

Asi po hodině se počasí umoudřilo a přestalo pršet. Někteří pak i skákali do místního, téměř certifikovaného doskočiště.

Po krůtím na paprice a polední klidu jsme se rozdělili do družstev  a absolvovali první soutěž, všemi oblíbené "kopečky". Všichni to zvládli a bojovali jak lvi. Po té  přípravka házela raketkou, mladší žactvo oštěpy a starší si dali přehazovanou s medicinbalem. Máme sice asi pět zlomených prstů, ale jde to!!!

Pak začalo pršet. Ti co byli nejblíž u chaty jen provlhli, ti vzdálenější lehce zmokli a nejvzdálenější mladší žactvo si vyzkoušelo hru na zmoklou slepici. Bohužel fotografie nemáme.

K večeři byly zapečené těstoviny, na kterých si všichni moc pochutnali. Po večeři jsme se ještě na chodbách protáhli a vyrazili k "zubačce". Tu jsme sice neviděli, ale důlním vláčkem se projeli všichni.

Teď už by všichni měli být ve svých pelíšcích a my doufáme, že brzy usnou, aby načerpali síly do dalších dnů.

Ještě pro pobavení přkládáme video tanečku, který děti povinně trénují. Některým to jde, jiní ještě mají kus práce před sebou....P8191611.AVI (31461720)

 

Foky z dnešního dne naleznete zde, heslo zůstává.

 

Zpět