Středeční zprávy

19.08.2020 23:24

I dnes nám počasí přálo a za celý den na nás nespadla ani kapička. Přípravka jako tradičně dopoledne vyrazila na hřiště. Kromě toho, že jsme se o něj museli dělit s českolipskými hokejisty, za námi přiběhl zvířecí kamarád a měli jsme hned lepší náladu.  Psí kámoš nás navštívil i odpoledne, ale byl trochu větší a těžší a tak se s ním „pomazlili“ jen David a Míša. Oba byli po zbytek tréninku lehce oslintaní a těžce poškrábaní. Přípravka se dopoledne věnovala abecedě, hodu raketkou a štafetě. Žactvo běhalo kopečky, skákalo přes švihadlo, trénovalo překážky a házelo medicinbalem.

Po sekané s bramborovou kaší se asi 25 dětí vydalo do místního hypermarketu pro dobrůtky. Bohužel ten nebyl příliš dobře vybaven, navíc jej před námi navštívila skupinka obdobně nenajedených dětí a došlo ke krizové situaci. Došly chipsy. Naštěstí byl obchod zásoben i jinými zdravými potravinami, tak nakonec všichni odcházeli spokojeni.

Odpoledne si žactvo zasoutěžilo v piškvorkách a netradičních štafetách. Přípravka měla synchronní abecedu, trénink překáže a soutěžilo ve střelbě na bránu přes volejbalovou síť. Na závodech se to asi moc nevyužije, ale alespoň byla sranda.

Po večerním zeleninovém rizotu pokračoval turnaj v přehazované a soutěže družstev. Ta nám představila své pokřiky a názvy. Děti jsou moc šikovné a společně hezky fungují.

Jdeme spát, abychom měli dost sil do závěrečných soutěží.

Fotografie z dnešního dne nalezete zde.

 

Zpět